PB : 22/11/2017 : Afgelopen vrijdag predikte in Antwerpen Muhammad Ramzan Sialvi, een Pakistaanse verheerlijker van islamterreur

Afgelopen vrijdag predikte in Antwerpen Muhammad Ramzan Sialvi, een Pakistaanse verheerlijker van islamterreur

 

Salafistische en jihadterreur-verheerlijkende predikers blijken kind aan huis in onze samenleving en met name in Antwerpen

 

Om dit tegen te gaan wil Vlaams Belang de oprichting van een specifiek orgaan, een ‘Islamobservatorium’

 

Filip Dewinter: “Predikers zoals Ali Houri en Muhammad Ramzan Sialvi horen niet hier thuis, maar wel in een islamitisch land. Het Vlaams Belang vindt het dan ook onbestaande dat zij zich toegang hebben kunnen verschaffen tot ons grondgebied. Staatssecretaris Theo Francken en Minister van binnenlandse zaken Jan Jambon dragen hier een verpletterende verantwoordelijkheid.”

Terwijl de ophef inzake Ali Houri, prediker van islamitische apartheid en verheerlijker van de zware jihadterreurverdachte Tarik Ibn Ali, weer snel gaat liggen en de conclusie blijkbaar is dat Houri nu slechts tijdelijk niet meer mag prediken in sommige gebouwen van de overheid maar elders, met name in moskeeën, ongestoord zijn gang kan blijven gaan, moeten we vooruitkijken.

Zoals het Vlaams Belang de ondertussen controversiële Ali Houri anderhalf jaar geleden al ontdekte en zich tegen zijn gepredik op de Moslimbeurs in Antwerpen verzette, monitoren wij voortdurend dat soort sinistere islamitische predikers, en we krijgen daar met de regelmaat van de klok ook bezorgde signalen over uit het veld.

Het blijkt dat salafistische en jihadterreur-verheerlijkende predikers kind aan huis zijn in onze samenleving en met name in Antwerpen. Zeker na de bloedige jihad-aanslagen van 22 maart 2016 in Brussel en terwijl de jihadterreurdreiging nog altijd op het op één na hoogste niveau (3) staat, is dat te gek voor woorden.

Zo predikte in Antwerpen afgelopen vrijdag nog de Pakistaanse moslimterreurverheerlijker Muhammad Ramzan Sialvi. Deze islamitische prediker opereert vanuit Lahore (Pakistan) en staat erom bekend dat hij de dode moslimterrorist Mumtaz Qadri eert als martelaar. Zo is op een foto te zien hoe hij de dode jihadist Mumtaz Qadri kust, en al rouwend plaatste hij op zijn Facebookpagina verschillende videoclips van de begrafenis. Mumtaz Qadri vermoordde Salmaan Taseer, de seculiere gouverneur van Punjab. Muhammad Ramzan Sialvi, van wie het dus duidelijk is dat hij de typische jihadterreur tegen ‘ongelovigen’ verheerlijkt, predikte afgelopen vrijdag om 12.30 in de Noor ul Haram moskee (Seefhoek). Het is niet de eerste keer dat de Noor ul Haram-moskee in Antwerpen dat soort predikers uitnodigt, en dus eisten wij bijna twee jaar geleden al de sluiting van deze moskee.

Gefrustreerd moeten wij echter vaststellen dat het Antwerpse stadsbestuur onze signalen ter zake negeerde en vandaag nog steeds negeert. De islamisering woekert dan ook voort onder de radar van de overheid, en de salafisten en jihadisten van morgen ontstaan vandaag met predikers zoals Muhammad Ramzan Sialvi in moskeeën zoals Noor ul Haram in Antwerpen.

Af en toe ontstaat er even mediatieke ophef, wanneer er bijvoorbeeld toevallig een (buitenlands) nieuwsprogramma zoals Nieuwsuur aandacht aan besteedt, maar daar blijft het dan ook bij. Het is even triest als veelzeggend dat zonder de reportage van het Nederlandse programma Nieuwsuur ook de zoveelste lezing van de salafistische prediker Ali Houri geruisloos gepasseerd zou zijn. Onder de radar worden in dit land en in Antwerpen zalen vol jonge moslims geïndoctrineerd met islamitisch apartheidsdenken: ‘stealth jihad’. Sluwe islampredikers die binnen de grenzen van onze (vrijheids)wetten opereren, creëren met hun retoriek parallelle islamitische samenlevingen en enclaves in het Westen, en het hellende islamitische vlak richting de gewelddadige jihad wordt daardoor steeds steiler.

De islam(isering) is dé bedreiging voor onze vrije samenleving en verdient een aparte, specifieke aanpak. Vlaams Belang wil dan ook dat er dringend werk wordt gemaakt van een ‘Islamobservatorium’, bestaande uit zowel mensen van de politie, de staatsveiligheid als de regeringen en lokale besturen, met als doel de voortschrijdende islamisering, waarvan lezingen en predikingen zoals die van Ali Houri en Muhammad Ramzan Sialvi deel uitmaken, eerst en vooral te detecteren en vervolgens kordate stappen te ondernemen om hun invloed terug te dringen.

Sam van Rooy
Perswoordvoerder Vlaams Belang Antwerpen

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...